« Vissza


LÓBALZSAM 1190Ft (1590Ft helyett)
   
  0

  Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és forintban értendőek.

  Ár: 1 190 Ft.-
  Kateg.: Krémek, balzsamok
  Gyártó: Bio-vital
  Termék ismertető:

    A lóbalzsam krém létezik hűsítő és melegítő chilis változatban is, webáruházunkban mindkét termék megvásárolható egyaránt. Keresse termékein között. 
  A Lóbalzsam krémet elsősorban ízületi- és izomfájdalmak, lumbágó okozta fájdalmak csillapítására javasoljuk. Kiválóan alkalmazható kisebb sportsérülések (húzódások, rándulások,ficamok) kezelésére. Hűsítés és frissítés mellett kellemes izomlazító hatású, az izomláz okozta fájdalmat is csökkenti. Meghűlés- megfázás esetén a meleg  fürdővízben oldva csökkenti a megfázás tüneteit. A Német állatorvosok a versenylovak ízületeinek kezelésére és versenyek előtti bemelegítő krémnek fejlesztették ki. Idővel azonban észrevették, hogy ez a gyógynövényekből összeállított kenőcs használ azon emberek kéz ízületein, akik kenegették a lovakat. Ezen felbuzdulva megkezdődtek a kutatások és kifejlesztették ezt a humán szférában használatos Lóbalzsamot, amely már rengeteg embertársunkon segített különböző fájdalmaik csökkentésében. A Vitál-Lóbalzsam hűsít és felfrissíti a fáradt és igénybe vett végtagokat.


  Alkalmazás:
  Az igénybe vett testrészre vigye fel a balzsamot, alaposan maszírozza be és hagyja hatni. Nyílt sebbe és szembe ne kerűljön.

  A balzsam 500ml-es kiszerelésben kapható.

  A termék liternkénti ára: 2380 Ft