« Vissza


Fényterápiás lámpa (energialámpa) 69.900Ft helyett
   
  0

  Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és forintban értendőek.

  Ár: 38 870 Ft.-
  Kateg.: Kiegészítő termékek
  Gyártó:
  Termék ismertető:

  AKCIÓ!!!

  Fényterápiás energialámpa + AJÁNDÉK 4 db fényterápiás lencse.

  A termék leírása:

  Kézi készülék, melynek előnye könnyű szállíthatósága.  Tárolódobozának köszönhetően könnyen tárolható és szállítható. Beépített időmérővel rendelkezik, mely két percenként sípoló hangot ad.


  A fényterápia hatására:

  • javul a vér keringése a hajszálerekben;

  • harmonizálódnak az anyagcsere-folyamatok,

  • megerősödik az immunrendszer;

  • megélénkülnek a szervezet regeneratív és reparatív folyamatai;

  • felgyorsul a sebgyógyulás;

  • enyhül a fájdalom, csökken az intenzitása.

     PIROS
  Aktivizál, élénkít, serkent, felszabadítja a szervezet mélyben rekedt energiáit, a pangó, renyhe és csökkenésbe forduló folyamatoknak új lendületet ad, erősíti az érzékeket.


  KÉK
  Megnyugtat, fékez, csillapít, koncentrálásra késztet, hűt, összegyűjti és struktúrát ad az energiának, a túl aktív, rendellenes és gyulladásos folyamatokat újraszabályozza, csillapít, tisztaságot, nyugalmat ad.


  SÁRGA
  Erősítő, tonizáló hatású, megnyit, felderít, serkent, anélkül hogy felizgatna, szétárasztja az energiát, erősíti a legyengült folyamatokat, feloldja a merevséget, erősíti az idegeket.

  A három kiegészítő szín:


  NARANCS
  Segíti a felépülést, élénkít, felmelegít, izgat, az energiát lágyabban éleszti mint a vörös, és nyugodtabb a felépülés, oldja a görcsös folyamatokat, derűsebbé tesz.


  ZÖLD
  kiegyensúlyoz, feloldja a feszültséget, megnyugtat, a testi és pszichikai energiát dinamikus egyensúlyban tartja, csillapítja a feszült és fájdalmas folyamatokat, mély nyugalmat nyújt.


  IBOLYAKÉK
  Inspirál, nyugtat, csökkent, magasabb szinten fejleszti az energiát, segít kiaknázni a szellemi folyamatokat, csökkenti az idegfeszültséget, oldja az idegi ingereket, enyhíti a fájdalmat.